Een doordacht tuinontwerp, het startpunt van elke geslaagde tuin

Cams Gardens – Hervelee - Tuinontwerp Een goed tuinontwerp is de basis van jarenlang tuinplezier en is daarom uiterst belangrijk voor de realisatie van uw tuin. Wij bij Cams Gardens nemen dan ook de tijd om samen met u uw wensen en noden uitvoerig te bespreken. Op basis van deze informatie stellen wij een voorlopig ontwerp op. Eens dit goedgekeurd wordt, gaan wij, indien u dit wenst, over tot de effectieve tuinaanleg. Hebt u  zelf groene vingers? Dan leveren wij enkel het tuinontwerp, zodat u zelf aan de slag kunt.

Uw tuin als één harmonieus geheel

Hettuinontwerp integreert alle losse ideeën en zorgt ervoor dat de tuin een geheel wordt met een duidelijke creatieve toets. Indien u zelf over een ontwerp beschikt, zijn wij bereid u de nodige hulp te verlenen bij de realisatie ervan. Wij denken met u mee en komen met gerichte ideeën voor elk specifiek detail.

Bekijk enkele door ons gerealiseerde projecten. Hebt u vragen, wenst u bijkomende informatie of wilt u graag een offerte op maat aanvragen? Neem dan contact op via de contactpagina. Wij komen dan graag bij u langs om uw project te bespreken. 

Cams Gardens
Tervuursesteenwag 399
3001 Hervelee Belgiƫ
Ligging
Gsm: 0498 81 57 28
BTW BE0882 586 370
Back to Top