Maak uw droomtuin realiteit

Cams Gardens is uw specialist in groenvoorziening, dit van ontwerp en aanleg tot onderhoud. Wij zijn een jonge, dynamische onderneming met een eigentijdse aanpak en creatieve geest. Samen met u toveren wij uw buitenruimte dan ook om in een klein stukje paradijs.

Ons doel is de verwezenlijking van uw tuindroom

Bij de aanleg van uw tuin streven wij steeds naar een resultaat op maat van uw wensen en noden. Daarnaast dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel. U kunt er dus zeker van zijn dat wij enkel met de beste producten aan de slag gaan. Verder gaan wij met de grootste zorg te werk en leveren wij een correcte service aan een eerlijke prijs. Onze uitgebreide vakkennis heeft ons bovendien door de jaren heen leren werken op een economisch verantwoorde manier.

Geïnteresseerd? Neem dan gerust een kijkje op deze website. U vindt er meer informatie over onze verschillende diensten en een overzicht van enkele door ons uitgevoerde projecten. Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Aarzel dan niet en neem contact op via de contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

Ons team in actie !

Neem gerust een kijkje op onze realisatiepagina!

Klik hier
Cams Gardens
Tervuursesteenwag 399
3001 Hervelee België
Ligging
Gsm: 0498 81 57 28
BTW BE0882 586 370
Back to Top